Studii clinice


Studiul a fost efectuat la Institutul Center for Prevention of Dental Proffesion din Moscova. La studiu au participat 39 de voluntari de ambele sexe, cu vârsta cuprinsă între 17 și 30 ani, pe parcursul a 84 de zile.

  1. Rezultatele studiilor clinice atestă acţiunea de curăţare, albire şi remineralizare a pastei de dinţi Lacalut white & repair.

  2. La o utilizare regulată a pastei de dinţi Lacalut white & repair, pe parcursul a trei luni, indicatorul de igienă a cavităţii bucale a participanţilor la studiu, s-a îmbunătăţit în medie cu 63,40%, iar reducerea tartrului a crescut cu 69,51%. Pasta de dinţi Lacalut white & repair are o acţiune blândă de albire - utilizată regulat, albește smalțul cu 1-2 tonuri, ceea ce reprezintă un rezultat bun pentru pacienţii cu contraindicaţii la folosirea unor mijloace de albire puternice.

  3. La o utilizare regulată, pasta de dinţi Lacalut white & repair asigură o protecţie îndelungată şi ajută la obţinerea treptată a albului natural al dinţilor şi, de asemenea, oferă o senzaţie de prospeţime şi netezire a dinților.

  4. La sfârșitul celor 84 de zile, în cazul a 45,3% dintre participanți s-a constatat o remineralizare a smalțului dentar. La 51,6% acest proces a fost stabilizat.

Efectul pastei de dinți Lacalut white & repair

*Rapoarte rezultate în urma studiilor clinice efectuate pe Lacalut white & repair (Zentrum für prophylaktische zahnheilkunde Profident, Dr. Med. Sacharowa E.B., Dr. Med. Prokuschewa O.A 2012)